Over Ons

Over ons

Mepo Office is gestart in 1989 als Mepo Reproservice. Sinds de start van Mepo Office is het bedrijf groeiende en kent het klanten uit o.a. het MKB bedrijfsleven, overheid, semi overheid, verenigingen en instellingen.

Totaalleverancier kantoorartikelen

Mepo Office is totaalleverancier van kantoorartikelen en machines waaronder kopieermachines, multifunctionals, faxen, printers, copy printers, snijmachines, papiervernietigers, inbindapparatuur en toner- en cartridges.

Partnerdealer

Mepo Office is uw dealer voor diverse grote merken zoals Ricoh Nederland, Brother Nederland, Kyocera Mita en HSM Nederland. Ook voor de machines van HP, Oki, Samsung en Canon bent u bij ons aan het juiste adres.

Service Preventie Cheque

Met haar eigen onderhoudafdeling levert Mepo Office service op maat voor alle soorten machines waaronder kopieermachines, multifunctionals, faxen en printers. Tevens werkt Mepo Office met de Service Preventie Cheque, interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

Reproservice

Ook voor het dupliceren en het vermeerderen van uw documenten bent u bij Mepo Office aan het juiste adres. Geavanceerde machines zorgen ervoor dat uw kopieerwerk snel en met gewaarborgde kwaliteit afgedrukt worden. Nieuwsgierig? Vraag een offerte aan!